Oyunculuk kariyeri Haberleri

oyunculuk kariyeri haberleri ve güncel oyunculuk kariyeri gelişmeleri, oyunculuk kariyeri ile ilgili tüm video, oyunculuk kariyeri fotoğrafları ve oyunculuk kariyeri haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

Demet Özdemir, yeni projeleriyle sinema ve dijital platformlara odaklanırken, televizyon dizisi için bir süre daha bekleyecek.

Magazin

Tarık Emir Tekin, Yalı Çapkını dizisinden ayrıldıktan sonra Kuşatma adlı yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Magazin

Olimpia Ahenk, Adım Farah ve Şahmaran dizileriyle dikkat çeken bir oyuncu olarak yükseliyor, genç yıldız yetenekleriyle adından söz ettirmeye devam...

Magazin

Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisiyle yeni başarılar elde ederken, Kadın dizisiyle de yurt dışında geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Magazin

Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşacak olan Şahin, dizinin Eylül veya Ekim aylarında yayınlanmasıyla hayranlarıyla yeniden buluşacak.

Magazin

Derya Pınar Ak, Prens dizisindeki rolü ve yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak set ortamından memnuniyetini dile getirdi.

Magazin

Melisa Döngel, yeni projesi "Son Of A Rich" uyarlamasında Dilber karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Magazin

Birce Akalay, hayal kurmanın kendisinde anksiyete oluşturduğunu belirtiyor ve bu yüzden hayal kurmaktan kaçındığını ifade ediyor.

Magazin

Ebru Şahin, uzun bir aradan sonra yeni bir dizi ile setlere dönüyor, hayranlar büyük bir heyecanla bekliyor.