Show TV Haberleri

Show TV haberleri ve güncel Show TV gelişmeleri, Show TV ile ilgili tüm video, Show TV fotoğrafları ve Show TV haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

Kalpazan dizisi, aksiyon sahneleri ve duygusal anlarla izleyicileri suç dünyasına çekiyor, Deniz Baysal’ın canlandırdığı güçlü kadın karakter dikkat çekiyor.

Magazin

Siyah Kalp'in 6. bölümünde, Sumru’nun büyük sırrının açığa çıkma tehlikesi ve Sevilay’ın nikah masasında verdiği karar gerilimi artırıyor.

Magazin

"Kızılcık Şerbeti"nin 72. bölümünde, Cemal’in Kıvılcım’a karşı casus yazılım kullanması , Fatih’in evlilik krizi izleyicileri gerilim dolu anlarla buluşturacak.

Magazin

"Bahar" dizisinin 20. bölümünde, Bahar ve Evren’in ilişkisi çatırdarken, Seren’in hamilelik açıklaması yeni krizler yaratıyor.

Magazin

Kalpazan, para ve hırsın insan doğası üzerindeki etkilerini irdeleyen güçlü bir hikaye sunarken, sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Magazin

Kalpazan dizisi, Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal gibi isimlerle güçlü bir hikaye sunuyor.

Magazin

Siyah Kalp’in yeni bölümünde Nuh’un suçsuzluğunu kanıtlama mücadelesi ve ilişkilerdeki gerilim doruk noktasına ulaşıyor.

Magazin

Batuhan Bozkurt ve Servet Pandur, Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil olarak Firaz ve Asude karakterleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Magazin

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni bölümünde Kıvılcım’ın Alev bebek için verdiği mücadele ve Fatih-Giray çekişmesi dikkat çekiyor.

Magazin

Kızılcık Şerbeti dizisi 69. bölümde velayet savaşı, Fatih’in iş dünyasındaki yükselişi ve aile içi çatışmalarla ekrana dönüyor.

Magazin

Melis Sezen, Deha dizisinde özgür ruhlu İmre karakteriyle geri dönüyor. Dizi, derin ve ilham verici bir hikaye sunuyor.

Magazin

Bahar dizisi ikinci sezona sürprizlerle başlıyor. Bahar’ın ameliyat sonrası hayatındaki zorluklar ve hastanedeki yeni başhekim Süreyya, dizinin olaylarını şekillendirecek.