"Çakallarla Dans 7" İzleyiciyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı "Çakallarla Dans 7" filminin çekimleri tamamlandı. İstanbul’da başlayan çekimlerin ardından İzmir’de devam eden ekip, filmi nihayet tamamladı. Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan "Çakallarla Dans", 2010 yılında başlayan serüvenine yedinci filmle devam ediyor ve bu film de önceki filmler gibi gişe rekorlarına imza atmaya aday.

6. Bölümde Sumru’nun Kararı Her Şeyi Değiştirecek mi? 6. Bölümde Sumru’nun Kararı Her Şeyi Değiştirecek mi?

Yeni Maceralar İzmir'de
"Çakallarla Dans" serisinin bu yeni filminde, kahramanlarımız İzmir’de yeni maceralara atılıyor. Bu kez dünya çapında bir güzellik yarışmasının organizasyonunu üstlenen ekip, yine izleyiciyi aksiyon ve kahkaha dolu anlara davet ediyor. Filmin senaryosu, serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzasını taşıyor. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan bu ikili, yine eğlenceli ve sürükleyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Kadroda Sürpriz İsimler
"Çakallarla Dans 7" filminin kadrosunda, serinin vazgeçilmez oyuncuları Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın yer alıyor. Bu dört oyuncunun yanı sıra, Toygan Avanoğlu, Diren Polatoğulları, Rojda Demirer, Doğukan Polat, Ege Kökenli, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz gibi isimler de filmde rol alıyor. Kadroya katılan bu yeni isimler, filme farklı bir dinamizm ve enerji katacak.

Komedi ve Aksiyon Dolu Bir Hikaye
"Çakallarla Dans 7", komedi ve aksiyonu harmanlayan bir senaryoya sahip. Filmde, kahramanlarımızın İzmir’de bir güzellik yarışmasının organizasyonunu üstlenmesiyle başlayan olaylar, çeşitli maceralar ve sürprizlerle devam ediyor. Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, bu filmde de izleyiciler bol kahkaha ve heyecan dolu sahnelerle karşılaşacak.

Film Hakkında Beklentiler
Serinin önceki filmlerinde elde ettiği başarıyı sürdüreceği düşünülen "Çakallarla Dans 7", sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Filmin, serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağı ve gişede büyük bir başarı elde edeceği öngörülüyor. İzleyiciler, filmin vizyon tarihi olan 6 Aralık’ı sabırsızlıkla bekliyor.

Yönetmenin Görüşleri
Yönetmen Murat Şeker, filmin tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çakallarla Dans 7"nin serinin en iddialı filmlerinden biri olduğunu belirtti. Şeker, filmin senaryosunun ve oyuncu kadrosunun gücüne vurgu yaparak, izleyicilerin bu filmde de bol bol gülüp eğleneceklerini söyledi.

Sonuç
"Çakallarla Dans 7", güçlü kadrosu, sürükleyici senaryosu ve bol aksiyonlu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Filmin, serinin önceki filmlerinde olduğu gibi büyük beğeni toplayacağı ve gişede başarılı bir performans sergileyeceği düşünülüyor. Sinemaseverler, 6 Aralık’ta vizyona girecek olan bu filmi kaçırmamalı.